Doden Sittard: 'Man stak vrouw en zichzelf dood'

Print
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Graetheide / Windraak - De twee doden die maandag gevonden werden in een appartement in Sittard zijn door messteken omgekomen. De politie zoekt de oorzaak in de relationele sfeer.

De politie gaat ervan uit dat de man eerst de vrouw om het leven heeft gebracht en vervolgens zelfmoord heeft gepleegd.

Over de identiteit van de man doet de politie nog geen mededelingen. Omdat zijn familie nog niet in kennis is gesteld, wordt hierover verder geen informatie verstrekt.

Agenten troffen maandagavond de twee levenloze lichamen aan in de woning aan de Beethovenstraat. Later bleek dat één van de doden een bewoonster is van een van de andere appartementen in het complex.

Lees ook: Één dodelijk slachtoffer Sittard is niet de bewoonster van appartement

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen