Lidy Evenhuis wordt bestuurder Stichting Gehandicaptenzorg Limburg

Foto ter illustratie. © ANP

© SGL

thumbnail: Foto ter illustratie.
thumbnail:

De 57-jarige Lidy Evenhuis volgt per 1 januari Leon Poels op als bestuurder van de Stichting Gehandicaptenzorg Limburg (SGL) in Sittard. Leon Poels legt die functie neer omdat hij met pensioen gaat.

Erwin Schmidt

Evenhuis is volgens een woordvoerder van SGL heel haar carrière werkzaam geweest in de zorgsector. De afgelopen jaren werkte zij als regiodirecteur bij stichting Philadelphia Zorg, een landelijk opererende organisatie die zich richt op mensen met een verstandelijke beperking. Daarvoor was Evenhuis als interim-manager actief bij diverse zorgorganisaties.

Leiding gevenLeon Poels wordt volgend jaar 65 jaar en is dan 35 jaar in diverse leidinggevende functies in de zorg actief geweest. Zo was hij ziekenhuismanager in het voormalige Maaslandziekenhuis in Sittard en later directeur bij Orbis Thuis. Bij SGL staat Poels inmiddels acht jaar aan het roer.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal