Twee verdachte doorrijders uit Weert aangehouden na ongeval in Deurne

Print
Twee verdachte doorrijders uit Weert aangehouden na ongeval in Deurne

Ongeluk op Liesselseweg in Deurne. Afbeelding: ED/Bert Jansen

Laar / Tungelroy / Neerkant / Helenaveen / Weert / Swartbroek / Altweerterheide / Stramproy / Midden-Limburg - De politie in Deurne heeft woensdag twee Weertenaren opgepakt die ervan verdacht worden dat ze na een ongeluk eerder op de dag zijn doorgereden.

Bij die kop-staartbotsing op de Liesselseweg raakte de bestuurder van de voorste auto gewond. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter die uit voorzorg werd opgeroepen, hoefde uiteindelijk net ter plaatse te komen.

Bospad
De andere auto ging er na het ongeluk vandoor. Op een bospad in Asten werd het voertuig later teruggevonden, na een tip van een oplettende getuige die reageerde op een melding via Burgernet.

Na onderzoek kwam de politie uit bij een 45-jarige vrouw en een 37-jarige man uit Weert. Zij zouden de inzittenden van de doorgereden auto zijn geweest. De twee zijn opgepakt.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →