Trainer Heerlense amateurclub KCC’13 stapt op

Print
Trainer Heerlense amateurclub KCC’13 stapt op

André Hall Afbeelding: Diana Scheilen

Heerlen / Hoensbroek - Frappant of niet. Weer is een trainer in de vijfde klasse ‘na goed overleg’ opgestapt. Nadat dit eind oktober Ron Ruijgh bij RKUVC overkwam, was het afgelopen zondag de beurt aan KCC’13-trainer André Hall (61) en assistent Bernie Romero. Volgens Hall omdat ‘de chemie tussen spelers en trainer ontbrak’.

Hall was vol ambitie aan dit seizoen begonnen. ‘Meedoen om de titel, een periode, jeugdplan, de Coerver-methode’ zo ontvouwde hij de plannen op de website van de Heerlense club.

Gevoel
Maar het liep anders. De ploeg staat te laag wat betreft de ambities. Hall merkte dat hij niet van toegevoegde waarde was én kon er geen plezier aan ontlenen. Twee voorwaarden om goed te functioneren ontbraken. Een gevoelskwestie. Hij heeft het bestuur dit een paar weken geleden al laten weten. “Ik voelde het afglijden. Er was geen klik meer en dan functioneert het niet meer.”

Voorzitter John Scheilen: “Het is spijtig. Dit hadden we niet gewenst en niet gehoopt. Voorlopig neemt de assistent van het tweede, Bernard Beusen, de honneurs waar.”