Nick en Patrick mikken met dansje en beat op finale LVK

Print
Nick en Patrick mikken met dansje en beat op finale LVK

Het Maastrichtse zangduo Nick en Patrick doet voor de vijfde keer mee aan het Limburgs Vastelaovendsleedsjes Konkoer. Afbeelding: Nick en Patrick

Maastricht / Itteren - Het duo Nick en Patrick hoopt met ‘Maak de V’ de finale te halen van het LVK in het Mecc, in thuishaven Maastricht. Net als bij de hit ‘Super Sjoene Daag’ uit 2009 van de Radlers, waarvan Patrick één van de tekstschrijvers was, gaat het lied gepaard met een eenvoudig en aanstekelijk dansje. DJ Tuur goot het geluid in een modern jasje.

Het duo dook voor het opnemen van het lied de opnameruimte van Pebble Music in, met in het achterhoofd het succes de mega carnavalshit Super Sjoene Daag van de Radlers die ook in de gerenommeerde muziekstudio is opgenomen.

Moderne sound
Nick en Parick worden in de videoclip van het lied bijgestaan door danseressen van dansgroep Mix uit Sint Geertruid. “In het aanstekelijke en eenvoudige dansje is te zien hoe je de V van Vastelaovend maakt. We hopen dat jong en oud dat overnemen.” Het duo werkt voor het nieuwe LVK nummer samen met DJ Tuur die een moderne sound aan het lied heeft toegevoegd.

De heren doen voor de vijfde keer mee aan het Limburgs Vastelaovendsleedsjes Konkoer. Dit keer is het een thuiswedstrijd, want de finale van het LVK vindt plaats in het Mecc. Het duo bereikte al eens de finale in 2015. De daaropvolgende jaren haalden ze telkens de halve finale.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →