'Tussen kunst en kitsch' bij Heerlens Goudwisselkantoor

Print
'Tussen kunst en kitsch' bij Heerlens Goudwisselkantoor

Afbeelding: Veilinghuis De Ruiter

Heerlen / Hoensbroek - Wie mogelijk waardevolle eigendommen heeft en wil weten wat deze waard zijn, kan dinsdag 20 november terecht op een taxatiedag.

Deskundige taxateurs bepalen de waarde van uw verzameling, objecten en kostbaarheden. Ook krijgen bezitters advies wat ze er het beste mee kunnen doen. De taxateurs zullen allerlei objecten op waarde schatten; schilderijen, porselein, zilveren voorwerpen, juwelen en horloges, curiosa en inboedels. Ook verzamelingen zoals munten, bankbiljetten, postzegels en speelgoed worden getaxeerd.

Het het Goudwisselkantoor aan de Geerstraat 280 in Heerlen zitten van 10:00 tot 16:00 uur experts van veilinghuis De Ruiter. Wie blijkt iets waardevols in zijn of haar bezit te hebben, kan dit via het veilinghuis te koop aanbieden. De taxaties worden gratis uitgevoerd en aanmelden is niet nodig.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →