Open dag WBC Het Katoenen Dorp

Print
Open dag WBC Het Katoenen Dorp

Afbeelding: Rob van Deurzen

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde - Woonbegeleidingscentrum Het Katoenen Dorp, gevestigd aan de Bisschop Lindanussingel 43 in Roermond, houdt zaterdag 17 november een open dag. Belangstellenden kunnen vanaf 13.00 uur binnenlopen.

In Het Katoenen Dorp, dat in september in gebruik werd genomen, wonen oudere bewoners met een verstandelijke beperking en een groeiende zorgvraag. Zij woonden lange tijd aan de Koninginnelaan in het centrum. Het nieuwe woonbegeleidingscentrum ligt op de plek van het voormalige gemeenschapshuis Het Katoenen Dorp. Om de historische plek eer aan te doen, is het nieuwe gebouw hiernaar vernoemd.

Tijdens de open dag is er volop gelegenheid om in het gebouw rond te kijken en te zien hoe de nieuwe bewoners hiervan hun thuis hebben gemaakt. Er wordt gezorgd voor een drankje met wat lekkers.

Meer informatie op www.psw.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →