Nieuwe parkeergarage in Venlo opent in 2020

Print
Nieuwe parkeergarage in Venlo opent in 2020

Foto ter illustratie. Afbeelding: IStock

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld / Noord-Limburg - De nieuwe parkeergarage aan de Noord-Buitensingel in Venlo opent in juli 2020.

Dat maakt de gemeente bekend. Op de locatie Blok van Gendt komt een garage met tweehonderd plaatsen. Ze wordt geëxploiteerd door Q-park en voor eigen rekening en risico gebouwd door Aan de Stegge en Holland Immo Group. Dat is het resultaat van de openbare, Europese aanbesteding.

Verlies parkeerplaatsen
Met de parkeergarage wordt het verlies van parkeerplaatsen aan de Lage Loswal en op het huidige parkeerterrein aan de Noord-Buitensingel gecompenseerd.

In de eerste helft van vorig jaar wordt het ontwerp gemaakt en vindt overleg met omwonenden en andere betrokkenen plaats. De bouw van de parkeergarage start begin 2020. De oplevering staat gepland voor juli 2020.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →