Vorstenpaar Melanie en René beleeft emotionele uitroeping

Print
Vorstenpaar Melanie en René beleeft emotionele uitroeping

Het nieuwe Vorstenpaar van VC Ummer BlutT, Melanie en René Vermeulen, geflankeerd door hun adjudanten Andy Winters en Karin Kuijpers. Afbeelding: VC Ummer BlutT

Heerlen / Hoensbroek - VC Ummer BlutT uit de Heerlense wijk Beersdal heeft afgelopen weekend een nieuw vorstenpaar uitgeroepen. Dochter en vader Melanie en René Vermeulen gaan de club voor.

Voor vader en dochter Vermeulen was de opkomst als prinsenpaar een emotioneel moment. Ze hebben een bijzondere band met elkaar en het was hun droom om eenmaal samen als vorstenpaar een carnavalsseizoen te mogen beleven. Helaas werd René in 2016 ernstig ziek; er werd strottenhoofdkanker geconstateerd, met een uitzaaiing naar de lymfeklier. Na een zware periode is René nu kankervrij en kan de droom van René en Melanie uitkomen.

'Wereld stortte in'
"Toen pap zo ziek werd stortte onze wereld in, het was voor ons allen een heel zwaar jaar", vertelt Melanie. "Het feit dat hij nu zover hersteld is dat hij weer volop kan deelnemen aan het leven, maakt het voor ons extra bijzonder om samen het nieuwe vorstenpaar te kunnen zijn. Het wordt genieten dit seizoen, van de carnaval uiteraard, maar vooral van elkaar en van het feit dat we dit nog met z'n allen kunnen doen."

'Geen zaken uitstellen'
René is het hier volledig mee eens. "Na deze ellendige periode was mij duidelijk dat ik nóg meer tijd wilde doorbrengen met de mensen die mij dierbaar zijn. Samen leuke dingen doen, genieten van het leven en geen zaken meer uitstellen! Het idee om samen met mijn dochter als vorstenpaar te mogen regeren is meer dan geweldig, en ik ben ontzettend blij en dankbaar dit samen met haar te kunnen doen."