Grootste Tikkie ooit voor Serious Request

Print
Grootste Tikkie ooit voor Serious Request

Sander Hoogendoorn Afbeelding: AD/ANP Kippa

3FM-dj Sander Hoogendoorn is via zijn ochtendshow gestart met het grootste betaalverzoek van Nederland voor Serious Request. Hij roept al zijn luisteraars op om een zogenoemde 'Tikkie' van 2 euro over te maken en door te sturen naar anderen.

Via Twitter en Facebook is de link gedeeld naar het betaalverzoek. Mensen die een klein bedrag willen doneren aan het goede doel kunnen via de website voldoen aan het betaalverzoek. De actie loopt tot de start van Serious Request 2018 over 27 dagen.

Voettocht
Het is de eerste keer dat de inzamelingsactie wordt gehouden zónder het Glazen Huis. Dit jaar zwerft een zestal 3FM-presentatoren voor Serious Request een weeklang te voet door het land, is eten en drinken niet langer verboden, zoeken de dj’s de luisteraars op in plaats van andersom en mag worden gedoneerd aan een goed doel naar keuze. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen