TTV Heerlen na loting een ronde verder

Print
TTV Heerlen na loting een ronde verder

De tafeltennissters van Lybrae Heerlen spelen vrijdagavond thuis tegen het Turkse Fenerbahce. Plaats van handeling is sporthal A Gene Bek. Afbeelding: Archieffoto Jeroen Kuit

Heerlen / Hoensbroek - TTV Lybrae Heerlen is door naar de vierde ronde in de ETTU-Cup. Loting moest vrijdagavond bepalen wie door mocht omdat zelfs het punten aantal gelijk was.

Heerlen begon goed aan de partij, omdat Shuo Han Men tegen Bogdanova meteen een 2-0 voorsprong pakte. Ze verloor de partij echter alsnog met 3-2. Rachel Gerarts verloor vervolgens kansloos met 3-0 van Altinkaya.

Elena Timina won vervolgens met 3-0 van Özkaya. Daarna moest het tweede punt nog binnengeslagen worden. Heerlen had aan twee punten genoeg na de 3-1 zege van vorige week in Istanbul. Shuo Han Men pakte in de vierde partij de tweede game. In de vierde game kreeg ze vier kansen om Fenerbahce uit te schakelen. Die pakte ze niet. Zelfs het aantal behaalde punten in alle partijen was gelijk. Een ouderwets spelletje kop of munt bepaalde dat Heerlen door is.

In de volgende ronde wacht waarschijnlijk het Franse Lille. De eerste wedstrijd is in Heerlen op 7 december. De return een week later.