Stefanie Joosten in game Spacelords

Print
Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde / Rothem / Geulle / Midden-Limburg / Zuid-Limburg - De Limburgse Stefanie Joosten gaat een nieuw personage spelen in de game Spacelords.

Joosten is bekend als de vrouwelijke killer Quiet in de game Metal Gear Solid V en heeft haar stem en beeltenis nu ingezet voor de rol van Sööma in Spacelords. Spacelords is een game van de Spaanse ontwikkelaar Mercury Steam. Het spel stond eerst bekend als Raiders of the Broken Planet. Het is de bedoeling dat Sööma begin 2019 in het spel verschijnt. Joosten ontmoette de makers van Spacelords op een gameconventie vorig jaar.  

Japan
Stefanie Joosten vertrok enkele jaren geleden naar Japan om te gaan studeren en te werken als model. Hier werd ze opgemerkt door Hideo Kojima, de Quentin Tarantino van de computerspellen. Hij koos haar voor de rol van Quiet. Het ouderlijk huis van Joosten staat in Ulestraten, maar ze bracht haar eerste jaren door in Meerssen en groeide op in Roermond.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje