Patty Brard schuift elke vrijdag aan als tafelgast bij Twan Huys

Print
Patty Brard schuift elke vrijdag aan als tafelgast bij Twan Huys

Afbeelding: ANP

Patty Brard is sinds voortaan te zien als vaste tafelgast bij Twan Huys. De 63-jarige tv-diva schuift elke vrijdagavond aan om opvallende gebeurtenissen uit de media te bespreken. Op sociale media kan haar verschijning rekenen op gemengde racties.

Brard kondigde vrijdagavond op Instagram aan een vaste gast te worden bij RTL Late Night. De reacties op haar eigen account waren veelal positief. Zo schreven fans van Brard dat ze nu wél een poging willen wagen om op vrijdagavond te kijken naar de talkshow. ‘Wat een leuke twist van het programma! Ik ga maar eens een keertje kijken. Ik begin dan wel op de vrijdag!', zo laat een volger aan haar weten.

Twijfels
Op andere sociale media wordt er getwijfeld aan de komst van Brard. ‘Is dit een poging om RTL Late Night te redden?', merkt een kijker op. De brunette, die de laatste tijd weer veel te zien is op de buis, nam vrijdagavond onder meer het Nederlands voetbal onder de loep. Dat werd niet door iedereen gewaardeerd. ‘Sinds wanneer heeft Patty verstand van voetbal?’, luidde het commentaar.

Positief
Toch wordt de nieuwe invulling van het programma ook positief ontvangen. Een aantal van de kijkers reageert bijvoorbeeld dat ze de bijdrage van Brard 'lekker luchtig’ vinden.