Zeventig medewerkers zetten hun schouders onder beste musical ‘ever’

Print
Zeventig medewerkers zetten hun schouders onder beste musical ‘ever’

De eerste doorloop afgelopen zaterdag verliep naar tevredenheid

Beegden / Midden-Limburg -

De laatste voorbereidingen van de nieuwste musical van De drammertjes zijn in volle gang. Extra repetities. De bijna vijftig acteurs kennen de (zang)teksten uit hun hoofd. Alle scenes zijn al heel vaak geoefend. De eerste doorloop, waarbij alle scenes achter elkaar gespeeld worden, heeft afgelopen zaterdag plaatsgevonden.

Dré Reinders, een van de drijvende kurken achter de organisatie: “De decorcommissie zet met het laatste verfwerk de puntjes op de i. De benodigde kleding is inmiddels opgehaald in Blerick, Overloon en Alkmaar. De kledingdames hebben alles op maat gelegd en de acteurs passen hun outfit. De technische commissie legt de laatste hand aan het microplan en regelen licht en geluid in. Twee beamers zetten de door Herman Claessen getekende achtergronden van het podium magnifiek in licht en kleur. De schminkcommissie inventariseert wat nog nodig is om iedereen er nog mooier te laten uitzien. De toneelmeesters oefenen het punctueel verwisselen van de decors op het podium. Nog een enkele vrijwilliger meldt zich aan om mee te werken aan de opbouw van de tribune, het inruimen van de kleedruimte, de catering, het buffetbeheer en wat dies meer zij. De regie zet op haar beurt alles op alles om de totale productie tot de beste tot nu toe te maken. Dat belooft.”

De familievoorstellingen voor jong en oud worden gehouden in zaal ’t Leuke, Leukenstraat 6, Beegden op zaterdag 15 december om 19.00 uur, zondag 16 december om 15.00 uur, zaterdag 22 december om 19.00 uur en zondag 23 december om 15.00 uur. Kaarten zijn hier verkrijgbaar. Info: Dré Reinders, 06 4323 5999.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen