Nu aanmelden voor Linner Kerst-in

Print
Nu aanmelden voor Linner Kerst-in

Ook het balkanorkest van Radomir Vasiljevic geeft acte de présence.

Linne / Midden-Limburg -

Stichting Kerst-in Linne presenteert zondag 23 december voor de 33ste keer de Linner Kerst-in.

Ook dit jaar is er weer een luisterrijk programma in kerstsfeer met medewerking van onder meer het opleidingsorkest van de Koninklijke Harmonie Lentekrans, Dance Studio onder leiding van Nadine Sampers, Mannenkoor St. Caecilia Linne, troubadour Har Reijnders met Lieke Smeets en Marcelle Eijssen, dialectverteller Annie Schreuders en het balkanorkest van Radomir Vasiljevic. De presentatie is in handen van Ger Reijners en Gé Haagmans.

Publiek is welkom vanaf 14.00 uur in Zalencentrum De Harmonie in Linne. De zaal is open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis voor gehandicapten en alle 55-plussers uit Linne. Voor alle bezoekers is er bovendien gratis koffie met wafels en een klein presentje. Een zo spoedig mogelijke aanmelding is gewenst. Dit kan door middel van een briefje onder vermelding van ‘Aanmelding Kerst-in 2018’, voorzien van naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen. Dit briefje kan in de brievenbus worden gedeponeerd bij Mart Linssen, Margrietstraat 9, Linne (tel. 462070) of Jan Joosten, Nieuwe Mergelweg 12, Linne. (tel. 463082 of 06 339 4517). Mailen kan ook: jjm.joosten@hetnet.nl. Inschrijven is mogelijk tot 22 december.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen