Spookrijder A2 nog altijd niet aanspreekbaar, onderzoek loopt door

Print
Spookrijder A2 nog altijd niet aanspreekbaar, onderzoek loopt door

Hulpdiensten op de A2 bij Maarheeze waar een spookrijder is ingereden op een auto. Bij het ongeval is 1 dode gevallen Afbeelding: ANP

Maarheeze - Het is nog altijd niet duidelijk hoe het kon dat de 63-jarige spookrijder uit België op de verkeerde kant van de weg terechtkwam. De Belg veroorzaakte vorige week een ongeluk waarbij een 28-jarige man uit Weert omkwam. Zelf raakte hij bij het ongeval dusdanig gewond dat hij nog altijd niet aanspreekbaar is.

Een woordvoerder van de politie noemt zijn toestand ‘zeer zorgwekkend’. De man zal binnenkort worden overgeplaatst naar een Belgisch ziekenhuis. Hij is volgens de woordvoerder nog wel een verdachte in de zaak, maar vanwege zijn gezondheidstoestand kon de man nog niet worden verhoord. 

Lees ook: Slachtoffer dodelijk ongeluk met spookrijder is 28-jarige man uit Weert

Daarom blijft het voorlopig nog maar de vraag hoe en waarom de man op de verkeerde rijbaan is gaan rijden. De politie is mede om die reden nog altijd op zoek naar getuigen van het ongeval, of mensen die de spookrijder hebben zien rijden. Ze roepen iedereen die iets gezien heeft op zich te melden. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen