Laatste bedrijventerrein Weert krijgt glasvezel

Print
Laatste bedrijventerrein Weert krijgt glasvezel

De aanleg van glasvezel op bedrijventerrein gaat Weerter Boulevard in Weert gaat 4 december officieel van start. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Midden-Limburg -

De aanleg van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Weerter Boulevard (Roermondseweg , Moesdijk) in Weert start 4 december. Daarmee hebben binnenkort alle bedrijventerreinen in Weert een glasvezelnetwerk.

Het glasvezelnetwerk zal , als alles meezit, eind eerste kwartaal, begin tweede kwartaal 2019 worden opgeleverd en zal dan beschikbaar zijn voor de bedrijven die via een abonnement hebben bijgedragen aan de haalbaarheid van het project.

Parkmanagement Land van Weert & Cranendonck is medio 2017 gestart om een geschikte partner te vinden om een glasvezelnetwerk aan te leggen op het bedrijventerrein aan de Weerter Boulevard .

Medio augustus 2018 kwam , dankzij het bestuur van de bedrijvenvereniging, de gemeente Weert , Parkmanagement en CBizz, dat het glasvezelnetwerk aanlegt, de businesscase rond.

Bedrijven die nog niet zijn ingestapt, kunnen tijdens de aanlegperiode alsnog besluiten een abonnement af te sluiten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen