Werknemer raakt met handen bekneld in transportband Milsbeek

Print

Afbeelding: DG/Theo Peeters

Milsbeek - Een medewerker van de technische dienst van CNC Milsbeek is maandagmiddag ernstig gewond geraakt tijdens een bedrijfsongeval.

De man was samen met een collega bezig met onderhoud aan een transportband. Door onbekende oorzaak kwam hij met beide handen bekneld te zitten tussen de transportband en draaiende delen. Bij CNC wordt compost geproduceerd voor champignonkwekerijen. 


Foto: Waldie Rutten

Alarm
Volgens CNC-directeur Tom van Wijk is de werknemer aan beide handen gewond geraakt. Over de ernst van de verwondingen kon hij nog niets zeggen. ,,We weten wel dat ze in elk geval met zijn tweeën aan het werk waren. Ik ga ervan uit dat de collega de band heeft stilgezet en alarm heeft geslagen.’’

De traumaheli, drie ambulances en verschillende politiewagens kwamen naar CNC om hulp te verlenen. De gewonde man is per ambulance naar het Radboudziekenhuis gebracht. Volgens Van Wijk was de werknemer wel bij bewustzijn op het moment dat hij per ziekenwagen het bedrijfsterrein verliet.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen