Fotopresentatie ‘Hingen in de Tijd’ geeft beeld van weleer

Print
Fotopresentatie ‘Hingen in de Tijd’ geeft beeld van weleer

Een foto uit vroeger tijden, gemaakt bij Kobus Ramakers aan de Echterstraat. Afbeelding: Pejjerlandj

Hingen -

Tientallen nostalgische foto’s, beschikbaar gesteld door de bevolking van het Hingen, geprojecteerd op een groot scherm met verklarende teksten. Een bijzondere avond, gepresenteerd door de website Pejjerlandj in samenwerking met Seniorenvereniging Pey.

Het Patronaat in Pey is het decor voor deze presentatie, getiteld ‘Hingen in de tijd’, op donderdag 13 december vanaf 19.30 uur. Er zijn zoveel foto’s beschikbaar gesteld dat de samenstellers een selectie hebben moeten maken. Alle foto’s zijn wel opgenomen op de website Pejjerlandj.

De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. De bijeenkomst is ook interessant voor de honderden evacués die in de oorlog op het Hingen verbleven in de periode van november 1944 tot en met januari 1945, alsook voor heemkundeverenigingen. De presentatie duurt twee keer één uur met een half uur pauze. Informatie: Chrit Boonen, tel. 0475-483418.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen