Fan van Game of Thrones? Dan moet je naar Oberhausen

Print
Fan van Game of Thrones? Dan moet je naar Oberhausen

Drakenkoningin Daenarys Targaryen en Missandei (rechts) Afbeelding: HBO

Fans van de hitserie Game of Thrones kunnen deze winter hun hart ophalen in de Duitse stad Oberhausen. In het winkelcentrum CentrO is tot 12 februari een speciale Game of Thrones-tentoonstelling te vinden, met onder meer originele kostuums en decorstukken.

De bedenkers van Game of Thrones: The Touring Exhibition stellen dat het gaat om de grootste expositie ter wereld over de hitserie. ,,We bieden een interactieve beleving met kostuums, decorstukken en scènes uit alle zeven seizoen. Een feest van herkenning voor alle fans.’’ 

Hit
Jeff Peters van HBO, met wie de bedenkers samenwerken, is ook enthousiast. ,,De fanbase van Game of Thrones is enorm groot. We zijn blij dat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken door deze ervaring aan te bieden", zo valt op de website te lezen. ,, De tentoonstelling was een grote hit in Spanje en Frankrijk, en we zijn ervan overtuigd dat onze fans in Duitsland ook in de rij zullen staan ?.”

Duurder
Van maandag tot en met donderdag is de expositie open van 12.00 uur tot 21.00 uur en kosten de kaartjes 19,95 euro. Ook de werkende fans kunnen hun hart ophalen. Op vrijdagen, zaterdagen en zondag zijn mensen van 11.00 uur tot 22.00 uur welkom. Dan zijn de tickets 4 euro duurder: 23,95 euro.