Kerst-winterconcert A Cappella in De Robijn

Print
Kerst-winterconcert A Cappella in De Robijn

Gemengd koor A Cappella.

Swalmen -

Gemengd koor A Cappella houdt zondag 9 december het jaarlijkse kerst-winterconcert in gemeenschapshuis De Robijn aan de Molenweg in Swalmen. De aanvang is om 14.00 uur en de toegang gratis.

Het zestig stemmen tellende zanggezelschap onder leiding van dirigent Pieter Bongaarts en vaste pianiste Agnes van Dijk-Lengyel brengt een repertoire ten gehore met werken in talrijke talen. Aan deze editie verlenen ook Zangkoor Corde et Animo uit Maria Hoop, Blaaskwintet Windkracht 5 uit Tegelen en het Groesbeeks Gemengd Koor hun medewerking.

Kijk hier voor het programma.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen