Gelijkspel voor flets MVV tegen Jong AZ

Print

Afbeelding: Ermindo Armino

Maastricht / Itteren - MVV heeft in eigen huis 1-1 gespeeld tegen Jong AZ. Net als vorige week tegen Jong Ajax scoorde Koen Kostons voor MVV. Henri Weigelt maakte een kwartier voor tijd gelijk.

Het duel kwam maar moeizaam op gang. En vooral MVV draaide stroef. Jong AZ kreeg een paar mogelijkheden. De eerste keer dat het MVV-publiek opveerde, was na een schot van Dogan Golpek toen de wedstrijd twintig minuten oud was.

Fluitconcert
De ploeg van Ron Elsen dreigde onder begeleiding van het een fluitconcert het kleedlokaal te moeten opzoeken, maar Koen Kostons scoorde in de blessuretijd van de eerste helft de openingstreffer. Dat was tevens een van de weinig hoogtepunten van de thuisploeg.

Lees ook: Geen gezang maar gefluit voor MVV

Kopbal
Het leek vervolgens slechts een kwestie van tijd voordat MVV de gelijkmaker om de oren zou krijgen. In de tweede helft werd de druk van Jong AZ groter. Dat tegendoelpunt kwam er dan ook. Met een kopbal was het uiteindelijk Weigelt die de gelijkmaker scoorde. MVV was machteloos en kwam in de tweede helft nog een aantal keer goed weg.

MVV staat nu tiende op de ranglijst van de eerste divisie.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van 'Komt dat Schot', het online voetbalprogramma van De Limburger