ECI sluit succesvol jaar feestelijk af

De Roermondse cultuurfabriek heeft een feestelijke eindejaarsactie.

De Roermondse cultuurfabriek heeft een feestelijke eindejaarsactie. © Kristel Schreurs

Cultuurfabriek ECI kan nu al terugkijken op een succesvol jaar en wil dat vieren met een speciale actie. Wie minimaal twee tickets uit het theater- en muziekaanbod van december koopt, krijgt een avontuurlijke voorstelling in 2019 cadeau.

Marcel van Lier

Het Roermondse cultuurhuis blikt tevreden terug op het bijna afgelopen jaar. Een van de hoogtepunten was het filmfestival ‘As Equals’ over gelijkheid en diversiteit. Verder groeide het aantal bezoekers en verkochten verschillende shows als Henry van Loon, Def Americans en Simon & Garfunkel uit.

Voor 2019 heeft ECI volgens directeur Joery Wilbers weer veel moois in petto. Met onder meer het Holland Dance Festival en Gotra is er veel ruimte voor dans. “Op donderdagen hebben we cabaretdag. Met toppers als Javier Guzman en Stefano Keizer, maar ook opkomende namen als Enge Buren.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee