Annemiek Kok nieuwe voorzitter stichting Tegelen.NL

Print
Annemiek Kok nieuwe voorzitter stichting Tegelen.NL

Scheidend voorzitter Jo van der Velden overhandigt opvolgster Annemiek Kok een ludieke miniatuurhamer. Afbeelding: Tegelen.NL

Tegelen -

Annemiek Kok-Verheijde heeft het voorzitterschap van de Stichting Tegelen.NL overgenomen van oud-wethouder Jo van der Velden.

De stichting werd drie jaar geleden opgericht met het oog op het jubileum 200 jaar Tegelen in 2017, waarin gevierd werd dat Tegelen en Steyl twee eeuwen bij Nederland hoorden. Na dit feestjaar met tal van geslaagde evenementen besloot Tegelen.NL door te gaan in een deels vernieuwde samenstelling. Vorige week werd in ’t Vaerhoes afscheid genomen van de scheidende bestuursleden Tessy Dahmen, Jeanne van der Velden, Gerard Fokkens, Sjaak Smetsers, Maarten Stoffels en voorzitter Jo van der Velden, die de hamer overdroeg aan Annemiek Kok. Het nieuwe bestuur bestaat verder uit Leon Ketelslegers, Pim Muijsers, Hans Schreurs en Jan Verschoor.

Tegelen.NL voert momenteel oriënterende gesprekken met Tegelse organisaties en verenigingen om te bezien welke rol(len) de stichting in de toekomst zou kunnen vervullen binnen de plaatselijke gemeenschap. De missie blijft daarbij gericht op het vitaliseren van Tegelen en Steyl als woon- en werkomgeving door het faciliteren en initiëren van evenementen op het terrein van kunst, cultuur, muziek, dans, sport en spel.

Voorzichtig wordt de focus al gericht op 2020, wederom een speciaal jaar voor Tegelen met de 21e editie van de Passiespelen en de viering van 75 jaar Bevrijding.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →