Man van middelbare leeftijd in Steyl zwaargewond op straat aangetroffen

Print
Man van middelbare leeftijd in Steyl zwaargewond op straat aangetroffen

Foto ter illustratie. Afbeelding: iStock

Steyl - Een man van middelbare leeftijd is in Steyl in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond op straat aangetroffen. Het slachtoffer werd met de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Dat meldt de politie.

Voorbijgangers zagen de man rond 04:15 uur op de Roermondseweg liggen en belden direct de politie. 

Onzeker
Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. Ook weet de politie niet wie het slachtoffer, omdat hij zich niet kon identificeren, meldt de politiewoordvoerster. De politie heeft een buurtonderzoek opgestart en vooralsnog duiden de sporen en verwondingen niet op een misdrijf. Maar een misdrijf kan echter niet volledig worden uitgesloten.

Signalement slachtoffer
,,We willen zijn familie graag in kennis stellen. Vandaar dat we zijn signalement naar buiten brengen", aldus de politiewoordvoerster. De politie zegt dat het gaat om een blanke man en hij droeg een grijze spijkerbroek. Ook had hij een blauwe blouse met ruitjesmotief, bruine schoenen en een donkerblauwe jas aan. Hij droeg een zilveren ketting en had een zilverkleurige sigarettenhouder bij zich.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →