Tafeltennissers Westa naar kampioenspoule

Print
Tafeltennissers Westa naar kampioenspoule

Het eerste mannenteam van Westa gaat spelen voor promotie naar de eredivisie. Afbeelding: Westa

Wessem -

Het mannenteam van Veerhuis Wessem/Westa heeft zich door een 6-4 overwinning op TTV Bergeijk geplaatst voor de kampioenspoule waarin begin volgend jaar gestreden wordt om de titel en promotie naar de eredivisie.

De tafeltennissers uit Wessem moesten in poule A bij de eerste drie eindigen om zich definitief te kwalificeren. Met nog één wedstrijd te gaan stonden ze op de derde plaats met één punt voorsprong op SKF. De winst tegen Bergeijk leverde genoeg punten op om de derde plaats veilig te stellen.

Chris Tournelle bleef zaterdagmiddag ongeslagen; Paul van de Leur, Barry Berben en Jelle Moris wonnen elk twee wedstrijden.

In de kampioenspoule gaat Westa het opnemen tegen Tempo Team uit Amsterdam, Klimaatgroep Stars uit Middelstum, de Veluwe uit Apeldoorn, Hilversum en The Victory uit Weesp. De play-offs worden gespeeld in het voorjaar.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen