Tafeltennissers Westa naar kampioenspoule

Print
Tafeltennissers Westa naar kampioenspoule

Het eerste mannenteam van Westa gaat spelen voor promotie naar de eredivisie. Afbeelding: Westa

Wessem -

Het mannenteam van Veerhuis Wessem/Westa heeft zich door een 6-4 overwinning op TTV Bergeijk geplaatst voor de kampioenspoule waarin begin volgend jaar gestreden wordt om de titel en promotie naar de eredivisie.

De tafeltennissers uit Wessem moesten in poule A bij de eerste drie eindigen om zich definitief te kwalificeren. Met nog één wedstrijd te gaan stonden ze op de derde plaats met één punt voorsprong op SKF. De winst tegen Bergeijk leverde genoeg punten op om de derde plaats veilig te stellen.

Chris Tournelle bleef zaterdagmiddag ongeslagen; Paul van de Leur, Barry Berben en Jelle Moris wonnen elk twee wedstrijden.

In de kampioenspoule gaat Westa het opnemen tegen Tempo Team uit Amsterdam, Klimaatgroep Stars uit Middelstum, de Veluwe uit Apeldoorn, Hilversum en The Victory uit Weesp. De play-offs worden gespeeld in het voorjaar.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →