Zeven gouden jubilarissen harmonie St. Caecilia Ohé en Laak

Print
Zeven gouden jubilarissen harmonie St. Caecilia Ohé en Laak

De jubilarissen kregen naast insignes en bloemen ook veel lof van de voorzitter. Afbeelding: Harmonie St.Caecilia

Ohé en Laak -

Zeven leden van harmonie St. Caecilia in Ohé en Laak zijn vrijdag op het Caeciliafeest gehuldigd vanwege hun vijftigjarig lidmaatschap. De muzikanten werden onderscheiden met de bijbehorende bondinsignes en geprezen voor hun jarenlange inzet voor de blaasmuziek en de Laaker harmonie in het bijzonder.

Vijftig jaar geleden begonnen Mies Beunen, Marlies Evers, Angela Meuwissen, Jo Beunen, Jack Peulen, Geert Peulen en Jack Beunen hun muzikale carrière. Van Chris Goossens en Eugène Vaassen leerden ze de eerste beginselen van het notenschrift in café Mofers. De meesten van hen zijn ook op het organisatorisch vlak actief binnen de vereniging.

Bob Daniëls en Bram Smeets vierden het zilveren jubileum. Daniëls leidde jarenlang het jeugdorkest en is tevens vervangend dirigent van de harmonie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →