Nieuwe editie Kranenbroeker Bosloop

Print
Nieuwe editie Kranenbroeker Bosloop

Trimlopers kunnen kilometers maken in natuurgebied Kranenbroek Afbeelding: Recreatiesport Vereniging Kranenbroek

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert -

Wie als trimloper wat kilometers wil maken, kan daarvoor komend weekend terecht in Echt.

Op zondag 9 december vindt de vierde loop van de Kranenbroeker Bosloopserie 2018-2019 plaats in natuurgebied Kranenbroek. Een kwartier voor de start van de bosloop kan worden deelgenomen aan de warming-up. Het uitgezette en goed verzorgde parcours voert over landwegen en bospaden en bestaat uit een rondje van 2,5 km dat een, twee, drie of vier keer kan worden afgelegd. De organisatie is in handen van Recreatiesport Vereniging Kranenbroek. Aan de te lopen afstanden kan door iedereen worden deelgenomen, jong en oud, beginnend loper, trimmer, jogger en wedstrijdatleet. Inschrijven voor de Bosloop is mogelijk tot 10.00 uur bij de schuilhut nabij de ingang van natuurgebied Kranenbroek.

Het programma is als volgt:10.00 uur: warming up onder leiding van een erkend trainer; 10.15 uur: start 1 km jeugdloop; 10.30 uur: start 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km. Het inschrijfgeld voor de jeugd tot en met 12 jaar bedraagt € 1 en voor lopers/loopsters van 13 jaar en ouder is het inschrijfgeld € 2.

Voor, tijdens en na de Bosloop worden bij de schuilhut door Danae Kempkens, leerling van het Connect College en lid van RVK, wafels verkocht. Met het kopen van wafels levert u een bijdrage in de kosten die Danae zal maken voor een educatieve reis naar Nepal waar zij samen met Nepalese jongeren aan een project zal werken in het kader van de Stichting Global Exploration.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →