Workshop handlettering voor kinderen en volwassenen

Print
Workshop handlettering voor kinderen en volwassenen

Handlettering, iets voor jou? Afbeelding: Bibliocenter

Laar / Tungelroy / Weert / Swartbroek / Altweerterheide / Stramproy / Midden-Limburg -

Handlettering is perfect om iets unieks te maken. In een workshop gaan deelnemers aan de slag met letters en doodles. Er worden drie soorten lettertypes aangeboden met daarin allerlei variaties. Vervolgens leer je hoe je woorden en versieringen mooi kunt verdelen en welk materiaal passend is. Met handlettering zet je iets eigens neer in het digitale tijdperk. Heb je net geen tijd om mee te doen en moet je de workshop missen? Bij de bibliotheek kun je verschillende oefenboekjes lenen om zelf mee aan de slag te gaan. Handlettering moeilijk? Nee joh! Gewoon doen. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben, want de letters ga je tekenen. Na de workshop van een ochtend of een middag ga je naar huis met een mooie handlettering-ervaring, met zelfgemaakte kaarten én een goodiebag.

De workshop handlettering is op zaterdag 8 december bij Bibliocenter Weert en wordt gegeven door Patty Smeets en Adriën Potters. ’s Morgens voor kinderen van 10.00 tot 12.30 uur, ’s middags voor volwassenen van 13.30 tot 16.00 uur. Meedoen kost 10 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden. Aanmelden via www.bibliocenter.nl. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 in Weert.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →