VVV komt slechte start niet te boven tegen Heracles

Print
VVV heeft zich in Almelo niet kunnen herstellen van een slechte start in het duel. Heracles dat al in de derde minuut op 1-0 kwam, won terecht met 4-1. Nils Röseler maakte de Venlose eretreffer .

De bal rolde nog nauwelijks in Almelo toen Heracles al op voorsprong kwam: 1-0 door Adrian Dalmau in de derde minuut. Luttele momenten daarvoor had Lars Unnerstall al een lelijke uitglijder, maar de Duitse doelman kon de openingstreffer toen nog voorkomen. Daarna toonden Kristoffer Peterson en Brandley Kuwas zich nauwelijks af te stoppen. Unnerstall bleek echter steeds het struikelblok. Na de shock van de vroege 1-0, toonde VVV veerkracht en verstopte de ploeg van Maurice Steijn zich niet. Penny Mlapa en Ralf Seuntjens kregen kansen op de gelijkmaker. 

Ook in de tweede helft startte VVV opnieuw matig. Al na vier minuten in de tweede helft lag de 2-0 achter Unnerstall. Lerin Duarte mocht scoren. Vijf minuten later leek de wedstrijd gespeeld toen Nils Röseler in het strafschopgebied Kristoffer Peterson onderuit haalde. Diezelfde Peterson schoot vanaf de stip de 3-0 binnen. Met nog zowat 25 minuten te gaan, kopte Röseler een vrije trap van Tino Susic raak: 3-1.  Lerin Duarte boorde echter de laatste hoop van VVV in de 69ste minuut de grond in met een heel fraai draaiend schot: 4-1. Daarna moest Unnerstall nog diverse keren handelend optreden. De Duitse doelman voorkwam zo een blamage.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van 'Komt dat Schot', het online voetbalprogramma van De Limburger