Eindejaarsconcert door bevriende blaaskapellen

Print
Eindejaarsconcert door bevriende blaaskapellen

Blaaskapel Krajovjanka is weer aan de beurt voor de organisatie van het eindejaarsconcert. Afbeelding: VIA Limburg

Grashoek -

Het traditionele eindejaarsconcert van blaaskapel Krajovjanka vindt plaats op zaterdagavond 15 december. De avond die bol staat van de blaasmuziek vindt plaats in gemeenschapshuis De Ankerplaats aan de Pastoor Vullinghsstraat 3 in Grashoek.

Naast Krajovjanka zal ook de kapel Muzicanka het podium betreden. Krajovjanka bijt om 19.30 uur het spits af, gevolgd rond de klok van 21.15 door gastkapel Muzicanka. Het thema van de avond is het bedanken van de vrienden, die beide kapellen in groten getale hebben, voor hun steun en betrokkenheid. Vanaf het jubileumconcert enige jaren geleden is dit een traditie geworden tussen de twee bevriende kapellen die de organisatie om beurten op zich nemen.

Dit jaar is de beurt dus weer aan Krajovjanka. “Deze avonden kenmerken zich door gezelligheid, goed blaasmuziek en vriendschap. Tevens blikken we terug op het jaar, kijken vooruit en werken we samen toe naar een mooie december vakantietijd,” zo laat een lid van Krajovjanka weten. Iedereen is welkom. De zaal is om 19.00 uur open en de entree is gratis.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje