Weer goud voor Ricardo Floris tijdens Kapellerbosloop

Ricardo Floris uit Maastricht werd zondag in het Kapellerbos voor de derde keer Limburgs kampioen cross. De uit Hoensbroek afkomstige Leontien Balter won goud bij de dames. Ellis Jacobs van STB Landgraaf behaalde ook een verdienstelijk resultaat. Door de regenval van de laatste dagen werd de 7200 meter over drassige bospaden gerend. Daarbij viel op dat het deelnemersveld deze editie niet zo sterk was bezet. Dat laatste is ongetwijfeld een punt van aandacht voor de organisatie. Meer concurrentie voor Ricardo Floris lijkt gewenst. Zo waren onder andere Bas van Hooren, Zerom Ghebrihiwet, Roel Wijmenga en Pim Lambregts niet van de partij. (Foto’s Marc Ploum)
Print

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen