Vluchtelingen uit container bevrijd op industrieterrein

Print
Vluchtelingen uit container bevrijd op industrieterrein

Afbeelding: Track’88

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld / Noord-Limburg -

De Duitse brandweer heeft maandagavond in het industriegebied VeNeTe (Venlo-Nettetal-Tegelen) zes vluchtelingen uit een container bevrijd.

De container was geladen met banden. Medewerkers van een van de bedrijven op het industriegebied hoorden stemmen in de container en waarschuwden de politie.

Met hulp van de brandweer werden zes mannen uit de container gehaald die zich achter de banden verstopt hadden. Ze werden ter plaatse door ambulancepersoneel verzorgd en naar omliggende ziekenhuizen gebracht. Vervolgens zullen de vermoedelijke Afghaanse mannen worden aangehouden. Niet bekend is hoe en waar de mannen in de container zijn geraakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen