Top 2000: De lijst van de doden

Print
Maastricht / Itteren - Muziekliefhebbers konden dinsdagavond op de Markt in Maastricht stemmen op hun favoriete platen voor de Top 2000. Radio-dj's Wouter van der Goes en Frank van 't Hof van NPO Radio 2 waren aanwezig om stemmen op te halen.

De Top 2000-stembus van NPO Radio 2 rijdt de hele week door het land. 

Roermond
Woensdag staat de bus van 07:00 tot 09:00 uur in Roermond. Daar duiken radio-dj's Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte de ochtendspits in.

Populair
De Top-2000 wordt sinds 1999 tijdens de laatste dagen van december uitgezonden. De uitzending begint sinds vorig jaar op Eerste Kerstdag om 08:00 uur en gaat non-stop door tot middernacht in de oudejaarsnacht. Bohemian Rhapsody van Queen, Hotel California van Eagles en Child In Time van Deep Purple zijn klassiekers die al jaren in de top 5 van de lijst staan. 

 

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen