Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Sittardse Michel solliciteerde 'per ongeluk' op een baan in Noorwegen

Het is hier prachtig

Heerlijk vindt Michel het ouderschapsverlof in Noorwegen. Hij krijgt de tijd om even fulltime papa te zijn van dochtertje Mie. Afbeelding: Michel Zelissen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Graetheide / Windraak - Jaarlijks kiezen verschillende Limburgers voor het avontuur in het buitenland. In de rubriek 'Het is hier prachtig' legt een aantal uit waarom. Deze week: Michel Zelissen (36) liet Sittard achter zich en vertrok naar Noorwegen.

„Ik ben altijd muzikaal geweest en dirigeer vanaf mijn zestiende al koren. Toen ik op het Conservatorium de studie Klassieke Solozang volgde, ontdekte ik al snel dat ik met mijn stem nooit tot de top zou behoren. Ook stond ik liever met mijn rug naar het publiek toe. Ik switchte naar de studie Makelaardij OG en behaalde mijn Bachelor of Business Administration. Net op het moment dat ik afstudeerde, was de crisis op zijn hoogtepunt. Wat nu, vroeg ik mezelf af.”

Kleine verrassing

„ ...