Kerstwandeling Landschap Horst aan de Maas

Print
Kerstwandeling Landschap Horst aan de Maas

De avondwandeling is op derde kerstdag. Afbeelding: Stichting Landschap Horst aan de Maas

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen -

Kasteel Huys ter Horst is donderdag 27 december weer vertrekpunt voor de jaarlijkse kerstwandeling van Stichting Landschap Horst aan de Maas.

Wandelaars kunnen starten tussen 18.00 en 19.30 uur. De route is circa 4 kilometer lang, maar op twee plaatsen in te korten indien gewenst. Beide verkortingen zijn ongeveer 700 meter en worden tijdens de route goed aangegeven.

De paden zullen verlicht zijn met vele lichtjes, fakkels en vuurkorven en er is volop warme chocolademelk en glühwein te krijgen. Ook treden weer artiesten op en zet Fotogroep Horst aan de Maas deelnemers op de foto. De foto’s komen op de website en Facebookpagina van de stichting en kunnen gebruikt worden voor promotiedoeleinden.

Kinderen kunnen meedoen aan de verkleedwedstrijd. Het thema voor dit jaar is ‘Winter’. Prijswinnaars worden bekend gemaakt via de regionale media en op www.landschaphorstaandemaas.nl.

Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Gezien de zeer beperkte parkeerruimte wordt iedereen gevraagd indien mogelijk te voet of per fiets te komen.