Torna | Cultura presenteert Southern Voices in Winter Concert

Print
Torna | Cultura presenteert Southern Voices in Winter Concert

Ensemble Southern VoicesAfbeelding: Charlotte van den Broeke

Heel / Midden-Limburg -

Torna | Cultura wisselt zondag 30 december voor één keer van locatie. De organisatie presenteert zondag 30 december in plaats van de gebruikelijke programmering in Café Zaal Aod Thoear het Southern Voices in Winter Concert in de St.-Stephanuskerk van Heel. Dit live-optreden is tot stand gekomen in samenwerking met Damesvereniging Heel.

Afgelopen jaar heeft het a capella vrouwenensemble Southern Voices samen met Herman van Veen een aantal kerstconcerten gegeven. Dit jaar geven de drie sopranen hun eigen winterconcert, met een breed toegankelijk klassiek en populair repertoire. De uit Letland afkomstige Beate, in juni cum laude geslaagd voor haar Master op dwarsfluit, verzorgt de instrumentale intermezzo’s.

Kaarten zijn voor 7,50 in Thorn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Buurtsuper Thoear (Casino) en het VVV-kantoor (Wijngaard). In Heel kan dat bij Foto-Video Hans Sweegers (Wilhelminaplein) en Boekhandel Pages (Dorpsstraat). Op zondag 30 december zijn kaarten te koop aan de dagkassa bij de kerk in Heel. Het optreden begint om 14.30 uur.