Nu inschrijven voor Sing-in 2019 Zanggroep Heel Vocaal

Print
Nu inschrijven voor Sing-in 2019 Zanggroep Heel Vocaal

Zanggroep Heel Vocaal

Heel / Midden-Limburg -

Zanggroep Heel Vocaal nodigt iedereen die van zingen houdt uit om de 24ste Sing-in op zaterdag 16 maart bij te wonen. De editie van 2019 vindt net als andere jaren plaats in CC Don Bosco.

Een muzikale workshop en gezellige dag, voor iedereen die van zingen houdt. Deelnemen kan individueel of met een (deel van) een koor of zanggroep. Tijdens de repetitiedag worden binnen het gekozen thema zes nummers ingestudeerd. Dit jaar laat Zanggroep Heel Vocaal zich inspireren door de definitie van de ware Sing-in bezoeker: ‘Iemand die met hart en ziel zingt en zichzelf en de wereld vragen blijft stellen.’ De zangnummers verbergen als afgeleide hiervan dan ook elk een eigen vraag waarop geprobeerd wordt een antwoord te vinden.

De Sing-in start om 9.30 met koffie en gebak. Daarna volgt de kennismaking met vier dirigenten die de deelnemers via partij- en koorrepetities op professionele en humoristische wijze naar het eindconcert in de avonduren loodsen.

Verwennerij Heel Vocaal zorgt voor koffie en gebak bij ontvangst, een lekkere lunch tussen de middag en een thema-diner voor aanvang van het avondconcert. Het Sing-in concert wordt voorafgegaan door een gastoptreden. Deelname aan de Sing-in kost 47,50 euro, alles inbegrepen.

Inschrijven kan tot 1 maart. Op de website vind je alle praktische info en kun je het inschrijfformulier downloaden. Toch nog vragen ? Stuur dan gerust een e-mail naar singin@heelvocaal.nl