Dit zijn de trends van Kerstmis 2018

Print

Ook je kerstversiering is aan modegrillen onderhevig... Wat is er dit jaar helemaal hot? Afbeelding: Peter Schols

Helemaal hip de kerstdagen in? Dit zijn de trends van 2018 volgens Carin van de Mortel, styliste van Tuincentrum Daniëls.Groen, groener, groenst
Groentinten zijn het helemaal dit jaar. Zeker in combinatie met kleuren goud, wolwit en linnen. Stilleven
De glazen stolp of bol met een leuk kersttafereel erin. Je kunt zelf iets verzinnen of kiezen voor een miniatuur-kerstdorpje of carrouselletje van Lemax. Altijd goed. 

Lees ook Eerste hulp bij het optuigen van je kerstboomStandaard
Een standaard om aan de tafel te klemmen of voor de vensterbank te zetten. Je tafel ziet er in een mum van tijd feestelijk uit en omstoten is er niet bij.

Rudolf
Een pluchen rendier mag niet ontbreken in huis. Je hebt ze in alle soorten en maten, dus er is altijd wel een plekje voor te vinden. 

Verlicht kunstwerkje
Een schilderijtje met lampjes fleurt een donker hoekje gezellig op.Rendier
Kant en klaar te koop en helemaal hot: rendieren gemaakt van wilgentenen. Lekker groot voor in de tuin of in het klein voor op de vensterbank. 

Veilig
Bang voor ongelukken met kaarsjes? Alle verlichting is tegenwoordig verkrijgbaar op batterijen. Ideaal om sfeer te brengen in het zorgcentrum of ziekenhuis.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →