CDA-leider Sybrand Buma naar Kerkrade en Neer

Print
CDA-leider Sybrand Buma naar Kerkrade en Neer

Sybrand Buma komt vrijdag naar Limburg. Afbeelding: ANP

Neer / Midden-Limburg / Zuid-Limburg / Kerkrade / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek -

Partijleider Sybrand Buma van het CDA brengt vrijdag een werkbezoek aan Limburg.

Het vijf turbines tellende windpark in Neer is de eerste stop tijdens het bezoek van de CDA-leider. Hij zal hier onder meer in gesprek gaan met de voorzitter van burgercoöperatie Zuidenwind. Inmiddels telt deze coöperatie 300 leden die meeprofiteren van de energieopbrengst van de windmolens.

Aan het eind van de middag reist Sybrand Buma af naar de oude mijnwerkerswijk Heilust in Kerkrade. Daar spreekt hij over de transformatie die de buurt de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Ook wordt hij bijgepraat over de besteding van de veertig miljoen die het Rijk recent heeft uitgetrokken voor verbetering van de regio Parkstad.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen