Drukke kersttijd voor vocaal ensemble Campanella

Print
Drukke kersttijd voor vocaal ensemble Campanella

Campanella treedt drie keer op binnen negen dagen. Afbeelding: Campanella

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld -

Met drie optredens in een tijdsbestek van negen dagen heeft vocaal ensemble Campanella het dit jaar extra druk in de kersttijd.

Vrijdag 14 december treedt het vrouwenkoor op tijdens de kerstviering in het Toon Hermanshuis aan de Nieuwstraat in Venlo. Daags erna trekt Campanella door de Venlose binnenstad en is het koor onder meer te beluisteren bij de wensboom voor het stadhuis.

Sluitstuk is het jaarlijkse kerstconcert in de Tegelse Sint Martinuskerk op zondag 23 december. Zoals eerder aangekondigd heeft Campanella de organisatie van dit concert overgenomen van het inmiddels opgeheven Venloos Gemengd Koor Zanglust. Behalve Campanella zullen ook Vocalgroup Ringfield, kamerkoor Tourdion en een ensemble vanuit harmonie Sempre Avanti kerstliederen ten gehore brengen. Het concert begint om 16.30 uur en de entree is gratis.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →