Wensboom voor goed doel op plein voor stadhuis Venlo

Print
Wensboom voor goed doel op plein voor stadhuis Venlo

In de metershoge kerstboom worden dit jaar voor het eerst ook wensen opgehangen. Afbeelding: VenloPartners

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld -

In de metershoge kerstboom die elk jaar rond deze tijd op de Markt voor het Venlose stadhuis verrijst, worden ditmaal naast ballen, lampjes en slingers ook wensen opgehangen.

De wensboom is een initiatief van Venlo Partners en Venlo on Ice. Wethouder Erwin Boom mag zaterdag 15 december om 13.00 uur als eerste een wens in de boom hangen en tevens een donatie doen aan de stichting Kidzbase, die met deze actie wordt ondersteund. Deze stichting komt op voor kinderen die vanwege een verstoorde thuissituatie noodgedwongen uit huis zijn geplaatst. Van de opbrengst wordt vooral kleding gekocht.

Wie niet in de gelegenheid is om op 15 december naar de wensboom te komen, kan zijn of haar wens vanaf deze datum ook indienen via de website die dan online gaat. Dit kan tot vrijdag 4 januari. Alle wensen zijn in de kerstperiode zichtbaar op de tv-schermen in het ijscafé van Venlo on Ice, op venloverwelkomt.nl en de Facebookpagina van Venloverwelkomt.

Op 5 januari, de slotdag van Venlo on Ice, wordt het totaalbedrag aan donaties bekendgemaakt en overhandigd aan Kidzbase.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje