Maastricht

Kerstliedjes zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer

Print
Kerstliedjes zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer

Beppie Kraft zingt kerstliedjes. Afbeelding: Johannes Timmermans

Midden-Limburg / Maastricht / Itteren -

Alzheimeronderzoekfonds Limburg en Grand Café Maastricht Soiron verzorgen 17 december een avondvullend programma onder de noemer ‘Teeke Zinge met Beppie Kraft en Angelina Meijer’ .

Alle gasten zingen samen met Beppie en Angelina ‘leedsjes vaan vreuger en noe’. Liedjes die niemand wil vergeten. Jan Janssen, bekende verhalenverteller in Maastricht, vertelt in zijn typerende humoristische stijl, een mooi Limburgs kerstverhaal.

Grand Café Maastricht Soiron, Angelina Meijer, Jan Janssen en Beppie Kraft doen dit geheel belangeloos. Beppie: “Als ambassadeur van Alzheimeronderzoekfonds Limburg wil ik graag het taboe rond dementie doorbreken en meer aandacht vragen voor demente mensen en hun familie. Dat vind ik ontzettend belangrijk, want ik weet hoe verdrietig het is om het contact met iemand met dementie langzaam maar zeker te verliezen.” De opbrengst gaat naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Daarmee steunen de gasten direct het wetenschappelijk onderzoek van Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+. Onderzoek in Limburg voor Limburgers. Want maar liefst 1 op de 5 mensen in Limburg krijgt deze mensonterende ziekte. Tickets zijn 18,50 euro per persoon. Wie mee wil doen kan kaarten bestellen door een mail te sturen naar concert@hfl.nl of te bellen naar (043) 4077361. Het muzikale programma start om 19.00 uur in Grand Café Maastricht Soiron. U bent welkom vanaf 18.30 uur. Het adres is Vrijthof 18 in Maastricht.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje