‘Slechtste wedstrijd van het seizoen hebben we nu gehad’

Print
‘Slechtste wedstrijd van het seizoen hebben we nu gehad’

MVV-trainer Ron Elsen Afbeelding: Ermindo Armino

Maastricht -

MVV moet het vrijdag in het uitduel tegen RKC (vrijdag 20 uur) nog altijd doen zonder Pieter Nys en Shermar Martina. Zij zijn de enige twee afwezigen voor het treffen in Waalwijk.

RKC staat op plek 16 van de eerste divisie, maar de ploeg uit Waalwijk won een dikke maand geleden wel van PSV in de bekercompetitie. Het verloor wel zijn laatste duel, tegen Dordrecht.

MVV won vorige week vrijdag ook niet. Maar met een 1-1 tegen Jong AZ kwam de Maastrichtse ploeg goed weg. MVV legde een slechte wedstrijd op de mat. Trainer Ron Elsen maakt zich echter geen zorgen op zijn ploeg. „Het was zo slecht dat ik het jammer vond dat ik de wedstrijd moest terugkijken voor de analyse. Maar ik zou me pas zorgen maken als dit ons topniveau was geweest. Ik weet dat we beter kunnen. We hebben de slechtste wedstrijd van het seizoen nu gehad”, stelt Elsen. „Want slechter dan tegen Jong AZ kan het niet. Daar ben ik van overtuigd.”

Dat mag de ploeg van Elsen dus laten zien tegen RKC. Voordeel voor de trainer is, dat een aantal spelers weer kan aansluiten bij de selectie. Zo is rechtsback Marnick Vermijl weer present na een dikke week met hamstringklachten. Ook is centrale verdediger Luc Mares opnieuw van de partij. Hij zat vorige week een schorsing uit.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen