Begin 2019 sportief met VC Kessel Nieuwjaarstoernooi

Print
Begin 2019 sportief met VC Kessel Nieuwjaarstoernooi

Tijdens het Nieuwjaarstoernooi kunnen extra kerstkilootjes eraf gesport worden. Afbeelding: VC Kessel

Midden-Limburg -

Het einde van 2018 nadert. Een tijd die voor velen in het teken zal staan van extra eten en drinken. Om al die kerstkilootjes kwijt te raken, houdt VC Kessel meteen aan het begin van het nieuwe jaar 2019 het VC Kessel Nieuwjaarstoernooi op zaterdag 5 en zondag 6 januari.

Op zaterdag 5 januari vindt het mixtoernooi 6x6 plaats. Vriendengroepen, families, teams enzovoorts strijden dan om de titel. Op zondag 6 januari is het tijd voor het beachtoernooi 3x3. Hierbij kan er worden deelgenomen aan de volgende poules: Dames Laag, Dames Hoog of Heren. Op de toernooidagen is er voldoende ruimte voor een borrel om zo terug te kijken op 2018 en vooruit te kijken op wat 2019 zal gaan brengen. Aanvang van beide toernooidagen is om 10.00 uur in sportzaal Achter de Häöf in Kessel. Aanmelden kan tot en met 1 januari via www.vckessel.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen