Sevenum opent zaterdag OLS-huis

Print
Sevenum opent zaterdag OLS-huis

Sevenum heeft het OLS 2018 gewonnen. Afbeelding: Laurens Eggen

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Noord-Limburg -

De stichting OLS 2019 opent zaterdag een OLS-huis in Sevenum. Schutterij Sint Sebastianus Sevenum heeft het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) van 2018 gewonnen en organiseert de eerstvolgende editie in het eigen dorp.

Het Sevenumse OLS-huis is tot aan het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) gevestigd in de pastorie aan de Kerkstraat. Het plaatselijke kerkbestuur stelt het pand zolang ter beschikking aan de stichting die het OLS van 2019 organiseert.

Vergaderingen

In de pastorie worden voortaan bijna alle vergaderingen gehouden. Als de datum van het OLS, dat op 7 juli wordt gevierd, wat dichterbij komt, zal het OLS-huis ook toegankelijke worden voor het publiek. Het zal in de aanloop naar het OLS 2019 dienst gaan doen als informatiepunt van het grote schuttersfeest.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →