Sevenum opent zaterdag OLS-huis

Print
Sevenum opent zaterdag OLS-huis

Sevenum heeft het OLS 2018 gewonnen. Afbeelding: Laurens Eggen

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Noord-Limburg -

De stichting OLS 2019 opent zaterdag een OLS-huis in Sevenum. Schutterij Sint Sebastianus Sevenum heeft het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) van 2018 gewonnen en organiseert de eerstvolgende editie in het eigen dorp.

Het Sevenumse OLS-huis is tot aan het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) gevestigd in de pastorie aan de Kerkstraat. Het plaatselijke kerkbestuur stelt het pand zolang ter beschikking aan de stichting die het OLS van 2019 organiseert.

Vergaderingen

In de pastorie worden voortaan bijna alle vergaderingen gehouden. Als de datum van het OLS, dat op 7 juli wordt gevierd, wat dichterbij komt, zal het OLS-huis ook toegankelijke worden voor het publiek. Het zal in de aanloop naar het OLS 2019 dienst gaan doen als informatiepunt van het grote schuttersfeest.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen