Aodemnoët zingt Kerst

Print
Aodemnoët zingt Kerst

De mannen van Aodemnoët verzorgen voor het eerste een eigen kerstconcert in Kasteel De Keverberg. Afbeelding: VIA Limburg

Kessel -

Al meer dan 25 jaar verzorgt mannenkoor Aodemnoët uit Kessel kerstoptredens op diverse podia. Zoals bezoekers aan eerdere optredens van deze ietwat eigenwijze mannen gewend zijn, geven ze daarbij aan diverse nummers een eigen invulling. Dit jaar verzorgen ze voor het eerst een eigen kersthappening in stijl op Kasteel De Keverberg. Een kerstconcert met bekende en minder bekende nummers die passen in de stijl van Kerstmis, onder leiding van dirigent Ron Hanssen. Traditionals en hedendaagse nummers, vaak met eigen arrangementen. Nieuwsgierigen zijn welkom op zondag 23 december van 14.30 tot 16.30 uur in Kasteel De Keverberg in Kessel. Het is een klein kerstcadeau aan muziekliefhebbers uit de regio, dus er is geen entree. Degenen die verzekerd willen zijn van een zitplaats kunnen deze via de mail (aodemnoet@home.nl) aanvragen, met een maximum van 2 plaatsen. Reservering is dan geldig tot een kwartier voor aanvang. Het aantal zitplaatsen is wel beperkt.

De mannen van Aodemnoët verzorgen voor het eerste een eigen kerstconcert in Kasteel De Keverberg.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →