Schaesberg/Heerlerbaan

Adventsconcert Fanfare Aloysiana in Sint Jozefkerk Heerlerbaan

Print
Adventsconcert Fanfare Aloysiana in Sint Jozefkerk Heerlerbaan

De kerk van de Heerlerbaan. Afbeelding: Rob Oostwegel

Zuid-Limburg / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Heerlen / Hoensbroek -

De Koninklijke Fanfare Aloysiana Schaesberg, onder leiding van dirigent Ad Triepels, houdt op zondag 16 december van 19.00 tot 21.00 uur een adventsconcert in de St. Jozefkerk te Heerlerbaan. Medewerking verlenen het parochiebestuur en kapelaan Rick Blom.

Het eerste gedeelte van het programma zal voornamelijk bestaan uit een aantal lichte werken en wordt afgesloten met een voor allen bekend kerstnummer. In de pauze wordt het publiek uitgenodigd voor een warm drankje en een kleine versnapering. Zo kan men samen in kerstsfeer genieten van een warm kopje koffie, thee, warme chocomel of glühwein. Dit wordt geserveerd met een stukje kerstbrood of een lekker plakje cake.

Obstakels

Nadat iedereen voorzien is, begint het tweede gedeelte van het adventsconcert dat volledig in het teken van Kerstmis staat. Een aantal van deze kerstliederen is verrassend, zo wordt verklapt. De muzikanten zullen namelijk een aantal obstakels moeten nemen om deze kerststukken tot een goed einde te kunnen brengen. Afgesloten wordt met een traditioneel kerstlied waarbij iedereen uitgenodigd wordt mee te zingen.

Tijdens dit concert zal de kerk omgetoverd worden tot een sprookjesachtige locatie. De sfeervolle lichtimpressie wordt ingehuurd. Het concert is vrij toegankelijk.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje