Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Dit artikel is voor abonnees. Verder lezen?

Ook beurshandelaren staan even stil bij het overlijden van oud-president Bush

In beeld

Ook beurshandelaren staan even stil bij het overlijden van oud-president Bush

Afbeelding: REUTERS

Brendan van den Beuken, video- en fotoredacteur van deze krant, legt elke week in Horizon een foto onder het vergrootglas. Hij zoekt naar het andere verhaal achter bijzondere of actuele foto’s. Hij beschrijft wat hij ziet wanneer hij langer naar een foto kijkt.

Anthony en Fred staan stil en kijken omhoog. Ook hun collega’s staan even stil en kijken of luisteren. Op de achtergrond, hoog in de ruimte, hangen beeldschermen met de afbeelding van een jonge George Herbert Walker Bush. 1924 – 2018. De oud-president van Amerika (41ste) is overleden.

In het gebouw hangen ook beeldschermen met cijfers en namen van bedrijven. De mannen dragen keurige, maar slechtzittende pakken. Fred draagt het nummer 775 en hoort bij Bay Crest Partners, LLC, en Anthony met rugnummer 819 werkt voor GTS Securities, LLC.

LLC staat voor ‘limited liability company’ en dat is een Amerikaanse bedrijfsvorm (vergelijkbaar met een Nederlandse bv), waarbij de partners van het bedrijf juridisch beschermd zijn. Ze zijn privé ...